Започнете Новата година с любов към себе си!

декември 10, 2015

Отиват си последните дни от декември. Очакваме с нетърпение Новата година.
И в новогодишната нощ си пожелаваме, здраве, щастие, любов и богатство.
Терапията „Не пуша вече“ материализира всички тези пожелания:
Здраве – независимо колко дълъг „стаж“ като пушачи имат, хората започват да се чувстват по-добре веднага след като спрат да пушат. Постепенно тялото им се изчиства от трупаните години наред отрови, което води до нормализиране на кръвното налягане, облекчаване на дишането, на нервната и сърдечно-съдовата система, без да броим очевидното разхубавяване.
Щастие – да спреш да пушиш с терапията „Не пуша вече“ ти носи щастие още в самия процес на терапията (това е весело, радостно и изпълнено с хумор преживяване) и все повече щастие с всеки изминал час и ден свобода. Радостта и удовлетворението от постигнатата цел дават на хората по-голяма увереност в собствените им възможности, което ги прави по-решителни в процеса на личното си израстване.
Любов – „Не пуша вече“ е израз предимно на любов. Любовта на пушача към самия него. Защото за да обичаш другите, първо трябва да обичаш себе си. Любовта и пушенето нямат място в едно и също тяло.
Богатство – финансовият резултат от терапията „Не пуша вече“ е поне 2 000 лева, спестени още през първата година. Без да броим намалените разходи за лекари и зъболекари, просто защото сме много по-добре.
И най-важното! С терапията „Не пуша вече“ вие получавате най-добрата услуга в света в областта на спирането на пушенето. При това гарантирано. Ако не успеем да помогнем на човека да спре да пуши, ще ви върнем парите.