Терапията е там, където си ти. Навсякъде!

август 5, 2022

Вече е толкова лесно да спреш да пушиш! Можеш да го направиш веднага, не е нужно даже да излизаш от къщи. В комфорта на собствения си дом и докато си пушиш спокойно по време на цялата сесия.

Когато преди почти 40 години Алън Кар създава своя метод и започва да работи с първите си клиенти, той води терапията в собствения си хол, а хората пушат през цялото време. Едно от най-хубавите качества на „Лесния начин“ (Easyway), е че пушиш докато спираш да пушиш. А не е ли това мечтата на всеки пушач?

Защото, да си признаем честно, най-лошото нещо за един пушач е да му се пуши, а да не може да си запали. Когато сме в такова състояние, ние не можем да мислим за нищо друго, освен за цигарите. Терапията на Алън Кар елиминира стреса „пуши ми се“. Ние насърчаваме пушачите да пушат по време на цялата терапия. Така те остават спокойни и с ясен ум, логическо мислене и здрав разум постепенно излизат от лабиринта на своята зависимост.

Днес интернет и дигиталните технологии ни дават възможност да се срещаме, да работим заедно и да си помагаме независимо къде по света се намираме. И това е чудесно! Вече няма значение дали живееш извън България – можеш да получиш най-добрата терапия за спиране на пушенето в света на своя майчин, български език.

Работим в платформата Zoom и ще ти изпратим линк веднага, когато се запишеш.

Всичко, което трябва да направиш, е да се запишеш за терапия през големия червен бутон горе вдясно, или тук.

Свободата е на един клик разстояние.

И не забравяй, няма да загубиш нищо! Ако не ти помогнем, ще ти върнем парите, които си ни платил! Можеш да спечелиш всичко! Най-вече свобода и по-дълъг и по-качествен живот!