Корпоративни 3

ноември 23, 2014

За разлика от другите методи, Allen Carr’s Easyway® е лесен, бърз и ефективен. Предимствата му включват:

  • Възвръщаемост на инвестицията – при потенциални икономии от 1 500 лв. на година за всеки служител пушач, нашата програма ви носи възвръщаемост от 700%.
  • Подобряване на работната атмосфера – благодарността на служителите ви за това, че се грижите за здравето и благополучието им, повишаване на цялостната продуктивност на екипа ви и намаляване на напрежението заради „почивките за цигара” на пушачите;
  • По-безопасна работна среда и намаляване на риска от пожар.

Методът на Алън Кар работи при всички пушачи – независимо от възраст, пол или брой неуспешни опити за отказване на цигарите. При нас няма лекарства, лепенки, дъвки, лазери или силна воля – просто логичен подход, основан на здравия разум.

Ние ще помогнем на вашите хора да откажат цигарите лесно, или ще ви върнем парите.

 

Какво включва корпоративната програма Allen Carr’s Easyway®?

Всяка корпоративна програма се състои от един основен, задълбочен семинар за групи до 30 пушачи. Той продължава около пет часа и включва до пет почивки за пушене – включително ритуала „Последната цигара”. Сесиите се провеждат в нашата клиника или във ваше помещение за групи от най-малко 10 човека.

Макар че с нашия метод повечето хора отказват цигарите лесно и приятно само в рамките на основния семинар, ние предлагаме също така допълнителни след-семинарни сесии и подкрепа по телефона, където е необходимо.

 

С Allen Carr’s Easyway® вие ползвате най-добрата услуга

Levi-Strauss, IBM и Schweppes споделят, че между 60 и 80% от техните служители пушачи, които са посетили една 6-часова сесия, продължават да са щастливи непушачи година след терапията. Никой друг метод за отказване на цигарите дори не се доближава до такава успеваемост!

С нас печелите и вие, и вашите служители, и техните семейства!

За допълнителна информация, пакетни цени и организация на групите: Красимир Костадинов – тел. 0888 90 70 50.