Корпоративни 2

ноември 23, 2014

SONY DSCКак пушенето намалява печалбите ви?

Знаете ли, че всеки служител пушач струва на фирмата ви над 1 500 лв. загуби всяка година? Средният пушач:

   • Губи поне 1 час на ден – или 30 работни дни годишно, за да излиза да пуши;
   • Взима най-малко 5 дни повече болнични от средния непушач;
   • Струва ви с 35-50% по-високи застраховки – цифра, която постоянно се увеличава (по данни на НСИ).

Представете си финансовата полза, която ще имате, ако помогнете дори само на 50% от хората си да откажат цигарите завинаги, след само един 6-часов семинар! При това със 100% гаранция – плащате само за успешно спрелите!

 

Резултатите, които желаете, или връщане на парите ви

Последните проучвания показват, че много работодатели искат да помогнат на служителите си да откажат цигарите, но не знаят как. И докато 70% от самите пушачи искат да спрат да пушат, много от тях се обезсърчават заради провалите, до които стигат, използвайки конвенционалните методи (с успеваемост под 10%).

За разлика от другите методи, Allen Carr’s Easyway® е лесен, бърз и ефективен. Предимствата му включват:

   • Възвръщаемост на инвестицията – при потенциални икономии от 1 500 лв. на година за всеки служител пушач, нашата програма ви носи възвръщаемост от 700%.
   • Подобряване на работната атмосфера – благодарността на служителите ви за това, че се грижите за здравето и благополучието им, повишаване на цялостната продуктивност на екипа ви и намаляване на напрежението заради „почивките за цигара” на пушачите;
   • По-безопасна работна среда и намаляване на риска от пожар.

Методът на Алън Кар работи при всички пушачи – независимо от възраст, пол или брой неуспешни опити за отказване на цигарите. При нас няма лекарства, лепенки, дъвки, лазери или силна воля – просто логичен подход, основан на здравия разум.

Ние ще помогнем на вашите хора да откажат цигарите лесно, или ще ви върнем парите.

 

Какво включва корпоративната програма Allen Carr’s Easyway®?

Всяка корпоративна програма се състои от един основен, задълбочен семинар за групи до 30 пушачи. Той продължава около пет часа и включва до пет почивки за пушене – включително ритуала „Последната цигара”. Сесиите се провеждат в нашата клиника или във ваше помещение за групи от най-малко 10 човека.

Макар че с нашия метод повечето хора отказват цигарите лесно и приятно само в рамките на основния семинар, ние предлагаме също така допълнителни след-семинарни сесии и подкрепа по телефона, където е необходимо.

 

С Allen Carr’s Easyway® вие ползвате най-добрата услуга

Levi-Strauss, IBM и Schweppes споделят, че между 60 и 80% от техните служители пушачи, които са посетили една 6-часова сесия, продължават да са щастливи непушачи година след терапията. Никой друг метод за отказване на цигарите дори не се доближава до такава успеваемост!

С нас печелите и вие, и вашите служители, и техните семейства!

За допълнителна информация, пакетни цени и организация на групите: Красимир Костадинов – тел. 0888 90 70 50.