Гаранция 1

ноември 23, 2014

Алън Кар създава своя метод за спиране на тютюнопушенето през 1983 г. Оттогава организацията с неговото име се разпростира по целия свят, лекувайки пушачи в повече от 45 страни на 38 различни езика. Днес Алън Кар е широко признат за водещ експерт в своята област и доверието в метода му „Allen Carr’s Easyway to Stop Smoking” се увеличава непрекъснато.

Нашата компания е единствената по рода си, която предлага гаранция за своите услуги – вие ще получите парите си обратно, ако не успеете да спрете да пушите. Можем да си позволим да ви предложим това, защото на базата на 3-месечната гаранция, която издаваме на всеки наш клиент, изчисляваме успеваемост от над 90 %.

Ако наистина искрено желаете да спрете да пушите, ние не само ще ви помогнем да го направите, но и това ще стане относително лесно. Ако следвате нашите инструкции, вие не само ще станете непушач, но и периодът на адаптация след спирането на цигарите ще бъде за вас напълно безболезнен. И, което е най-важното, пушенето няма да ви липсва.

Повечето пушачи успяват да спрат цигарите само след една сесия, но за някои е по-трудно – те се нуждаят от допълнителни. В този случай няма доплащане – първоначалната сума покрива всички сесии.