Да откажеш цигарите докато пушиш – мечтата на всеки пушач

февруари 15, 2016

Ако са искрени, всички пушачи биха си признали, че им се иска никога да не са пропушвали.

Но когато си запалил първата цигара някъде в детството или юношеството и си прекарал целия си живот като пушач, ти не помниш какво е да живееш без цигари. Помниш обаче мъките при всеки опит за отказване – нервност, раздразнение, неконтролирано ядене, агресивност към другите и към себе си… Сдържаш се известно време, гледаш да не попадаш сред пушачи и се надяваш желанието за цигара накрая да изчезне – просто една сутрин да се събудиш и вече да не ти се пуши.

Всеки, който поне веднъж е опитвал да откаже цигарите със силата на волята, знае колко трудно, краткотрайно и неефективно е това.

Но спасение има! Още преди 32 години Алън Кар е създал своя метод, благодарение на който вече над 14 милиона пушачи по света са спрели цигарите. Тази терапия се прилага на 38 езика и от самото си създаване досега има недостигнатата над 90% успеваемост. Това е единственият метод, който дава писмена поименна гаранция на всеки пушач и му връща парите, ако не успее да го излекува. Чували ли сте за по-честна сделка?

Друго уникално качество на терапията на Алън Кар е, че пушачите пушат докато отказват цигарите. Този процес е приятен, интересен, забавен и вдъхновяващ. Хората стават не просто непушачи – само за 6 часа те се превръщат в ЩАСТЛИВИ непушачи. Никога не страдат за цигарите, не се връщат към тях и препоръчват терапията и на своите близки и приятели. Вижте някои от техните отзиви.

Терапията на Алън Кар е вашият шанс да се освободите от робството на цигарите веднъж завинаги. При това приятно, лесно, без нерви и напълняване. И, разбира се, ГАРАНТИРАНО!

Какво чакате? Защо просто не опитате? Можете да загубите само зависимостта, страха и болестите! Запишете се сега!